Medimagazin logo

Emin Çölaşan: Bir de Ankara'dan hastane mektubu!..

Emin Çölaşan: Bir de Ankara'dan hastane mektubu!..
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yazıyı okumak için tıklayınız

emin
çölaşan:
bir
de
ankara'dan
hastane
mektubu!..
Yorum (47)
metin
çölaşandan buram buram doktor düşmanlığı kokan bir yazı. bir kısım medyamızın hekime bakışı için bir gösterge, arşivleyin saklayın zaman zaman okuyun ki belleğimizden çıkmasın
0
Cevapla
mehmet
kendi silivrideki tanıdıkları için yazı yazıp duruyor bir şey diyen yok ta, bir doktor sağlık personeline öncelik tanıyınca kıyamet kopuyor. bu günümüzün müsebbibi bu kafalardır, beyaz adam 1930 lardan beri ülkeyi böyle yönetti: drla vatandaşı, öğrenciyle öğretmeni (vs) birrbirine düşürerek.
0
Cevapla
sd
Emin bey; Bu hükümetten siz de nefret ediyorsunuz bizde. Ama bu nefretinizi doktorlar üzerinden dillendirmeyin lütfen. Birde o doktoru dinlemeliydiniz. Adam kaşesini bile bastığına göre kim bilir ne yaptı doktora ki bunu yapmak zorunda kaldı. Sakın bana '' vatandaş suçsuzdur'' demeyin. Unutmayın ki, vatandaş artık doktor bıçaklıyor. O yüzden bu yazı size hiç yakışmadı.
0
Cevapla
Dr
"Güvenli internet kapsamında site engellenmiştir" dediğinden yazıyı okuyamadım ama ne yazdığını tahmin etmek zor değil. Melih gökçek'e döner ısmarladığı gibi doktorlara da ısmarlamak için yazmıştır.
0
Cevapla
hasan
yenilir yutulur bir yazı değil. Göreceksiniz gelen çığ gibi tepkiler sonrası durumu kurtarma, idare etme meseleyi başka yöne çekme yazısı gelecek
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir