Medimagazin logo

Emekli maaşlarına ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ek zam' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına ilişkin, "Emekliler noktasında da yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu." ifadesini kullandı
Kaynak: AA
Emekli maaşlarına ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ek zam' açıklaması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) kapsayan Körfez turunun ardından Türkiye'ye dönüşünde, uçakta değerlendirmelerde bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, emekli maaşlarına ilişkin, "Emekliler noktasında da yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu." ifadesini kullandı.

Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak en iyi zammı yaptıklarını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğimize dair söz verdik ve şu ana kadar da ezdirmedik. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerimize enflasyon zammına ilave refah payı verilerek zam oranını yüzde 25'e yükselttik. Memur emeklilerine de aynı şekilde yüzde 25 oranında zam yapıldı. Enflasyonun üzerinde artışlar yapıldı. Biz memurumuza, çalışanımıza, emeklimize bu zamları yaparken bazı fırsatçı, açgözlüler de adeta vatandaşın cebine elini uzatıyor. Bu fırsatçılara izin vermeyeceğiz. Ticaret Bakanlığımız denetimlerini sıklaştırdı, cezai işlemleri artırıyoruz."

emekli zammi
memur maasi
cumhurbaskani erdogan
Yorum (6)
nevzat kulukçu
bazı şeyler parayla ölçülemeyecek kadar değerli. emekli yeterli zam almadı ama ne ezanlar sustu ne de kudüs düştü. ayrıca türkiye yüzyılı için hep birlikte fedakarlık etmeliyiz. bakın kamu tasarruf genelgesi yayınlandı.
20
Cevapla
S.Serdar
ezanların susmaması ve bayrağımızın inmemesi için ek zam yapılmaması gerekiyordu. reisin sonuna kadar arkasındayız. ülkemizi beka sorunlarına kurban ettirmeyeceğiz.
Cevapla
Gercekci
@nevzat kulukçu haçlı seferlerinden beridir ne kudüs bir daha düştü nede ezanlar sustu. simdiki yönetimle pek alakası yok yüce allah in ezaninin susturulmasinin
1
Cevapla
Fatih Acar
nevzat bey yeter bu ezan bayrak edebiyatı.kim susturacaktı ezanı kim indirecekti bayrağı.saçma ekonomi politakaları har vurup harman savurma zaten kıt olan kaynakları vicdansızca eşe dosta dağıtma rasyonel akıldan uzak tutumlar ülkeyi bu hale getirdi.allah hepimizin yardımcısı olsun.
2
Cevapla
Ayhan GEZER
enflasyonu ,refah payı ile birlikte %25 göstermek, tam akıl tutulması. cumhurbaşkanı emekliyi ağzına alıp anmasın. bunca emekli hesap kitap bilir,bizi salak yerine koyamaz.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir