Medimagazin logo

Emekli doktora sanal tuzak

Emekli doktor S.L. internette kendini İstanbul’da işadamı olarak tanıtan O.A. tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı. O.A, kısa sürede ödemek şartıyla 100 bin lira aldıktan sonra ortadan kayboldu. Polis, sahte isimle kendini tanıttığını düşündüğü O.A’yı eşgali üzerinden arıyor.
Kaynak: BUGÜN GAZETESİ - CEM KARTAL
Emekli doktora sanal tuzak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ku­şa­da­sı­’n­da ya­şa­yan 48 ya­şın­da­ki emek­li ka­dın dok­tor S.L, in­ter­net­te ta­nış­tı­ğı, ken­di­ni İs­tan­bu­l’­da işa­da­mı ola­rak ta­nı­tan ki­şi ta­ra­fın­dan ev­li­lik vaa­diy­le 100 bin li­ra do­lan­dı­rıl­dı. Edi­ni­len bil­gi­ye gö­re S.L, 3 ay ön­ce in­ter­net­te ta­nış­tı­ğı, her gün gö­rün­tü­lü gö­rüş­me yap­tı­ğı, adı­nın O.A. ol­du­ğu­nu söy­le­yen ve ken­di­ni işa­da­mı ola­rak ta­nı­tan ki­şiy­le ar­ka­daş­lık kur­du. O.A, emek­li ka­dın dok­tor­dan, ba­zı mal­la­rı­na ha­ciz ko­nul­du­ğu­nu ve bu hac­zi kal­dır­mak için pa­ra­ya ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ken­di­sin­den 100 bin li­ra is­te­di.

PA­RA­YI AL­DIK­TAN SON­RA ARA­MA­DI

Ev­li­lik ha­ya­li kur­du­ğu, çok gü­ven­di­ği O.A’­nın ken­di­sin­den ‘kı­sa sü­re­de öde­me şar­tıy­la­’ 100 bin li­ra is­te­di­ği­ni söy­le­yen S.L, pa­ra­yı ver­dik­ten son­ra O.A’­nın bir da­ha ken­di­si­ni ara­ma­ma­sı üze­ri­ne do­lan­dı­rıl­dı­ğı­nı an­la­yıp, şi­kâ­yet­çi ol­du. Po­lis yet­ki­li­le­ri is­mi­nin sah­te ol­du­ğu­nu dü­şün­dük­le­ri O.A’­nın eş­ga­li üze­rin­den so­ruş­tur­ma baş­lat­tı.

Dolandırıcılar sitelerde pusu kuruyor

Ev­len­me vaa­diy­le gü­ven­le­ri­ni ka­zan­dık­la­rı ka­dın­la­rı do­lan­dı­ran­lar­la il­gi­li şi­ka­yet­le­rin giderek art­tı­ğı­nı be­lir­ten polis, “Ar­ka­daş bul­ma ve­ya ev­len­dir­me si­te­le­ri­ne üye olup pu­su ku­ran çok sa­yı­da art ni­yet­li ki­şi var. Bun­la­rın tek ama­cı ge­lir dü­ze­yi yük­sek ka­dın­la­rı tu­za­ğa dü­şür­mek. Ko­lay yol­dan pa­ra ka­zan­mak is­te­yen bu tür ki­şi­le­re ke­sin­lik­le iti­bar edi­l­me­me­li­” di­ye ko­nu­şu­yor.
 
emekli
doktora
sanal
tuzak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir