Medimagazin logo

Dubai'ye yerleşen var: O branşta uzman hekim kalmadı!

Kayseri Şehir Hastanesi Gastroenteroloji bölümünde uzman kalmadı. Önceden görev yapan uzmanlardan birinin hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü, bir diğerinin emekli olduğu ve üçüncü uzmanın da müstafi duruma düşerek Dubai’ye yerleştiği öğrenildi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Dubai'ye yerleşen var: O branşta uzman hekim kalmadı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Kayseri Şehir Hastanesi’nde erişkin Gastroenteroloji bölümünde görev yapan uzman hekim kalmadı.

Medimagazin’in edindiği bilgiye göre, yan dal asistan ve klinik yardımcı personel ile dahiliye uzman ve asistanlarının görevde olduğu ancak gastroenteroloji uzmanının kalmadığı ileri endoskopik işlemlerin üniversiteye sevk edildiği, tanısal endoskopik veya basit işlemlerin ise genel cerrahlar tarafından yapıldığı öğrenildi.

İstifa eden hekim Dubai’ye yerleşti

Görevden ayrılan üç hekimden birisinin kanser tedavisi nedeniyle görevine devam edemediği, diğer iki hekimden birisinin emekliliğe ayrıldığı ve özel hastanede çalışmaya devam ettiği öğrenilirken üçüncü uzmanın ise müstafi duruma düşerek görevden ayrıldığı, bu hekimin sonrasında Dubai’ye yerleştiği öğrenildi.

Hastanenin uzman eksikliği dolayısıyla müdürlüğe yazı yazdığı bildirilirken 104. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası’nda açılan 9 kadrodan 1’inin hastaneye yerleştirilmesi bekleniyor. Yetkililer 1 ay içerisinde uzman hekim eksikliğinin giderileceğini öngörüyor.

 

 

 

 

kayseri şehir hastanesi
gastroenteroloji
dubai
uzman
Yorum (7)
erhan alta
Dubai ye giden hekim arkadaş , mükemmel bir iş yapmış tebrikler. Maaşını da söylerseniz hayranlık ile okuruz
125
Cevapla
öt
mobbing , aşırı iş yükü, yetersiz ücretler, şiddet, itibar kaybı , şimdi hastalar bize gastroenterolog soruyor. zor bulursunuz efem zor.
25
Cevapla
Dr
Dubai ye gitmek zorunda kalmıştır insanlara hakkını vereceksin hemşire arkadaşları geçtim işçilere yakın maaş veriyorsunuz yahu siz doktorlarla ciddi ciddi dalga mı geçiyorsunuz Avrupa'dan iyi hekimlere sahipsiniz tek tek kaybediyorsunuz Sağlık bakanlığı kan kaybediyor talepler belli halen bekletiliyor bu geride kalan hekimleri nasıl etkiliyor hiç düşünüyormusunuz
22
Cevapla
h<san erden
Merak etmesinler, 5 uzmanın yetişebileceği kliniklere 15 asistan alınıyor. Mükemmel yetiştirip hemen sahaya çıkacaklar. !11
22
Cevapla
grey
giderlerse gitsinler tavsiyesine uyulmuş, kurada atanacak 1 doktor o iş yoğunluğu na birikmişliğe ne kadar dayanabilecek bakalım.
27
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir