Medimagazin logo

Deprem bölgesinden getirilen yaralılar hastanelere sevk edildi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yaralanan vatandaşlar tedavi için İstanbul ve Ankara'ya getiriliyor. Askeri ve ambulans uçaklarla getirilen yaralılar hastanelere sevk ediliyor
Kaynak: DHA - AA
Deprem bölgesinden getirilen yaralılar hastanelere sevk edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin yaraları sarılıyor. Depremde enkaz altından çıkarılan yaralılar uçaklarla tedavi için hastanelere getirilmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki deprem sonrası Adıyaman'da enkaz altında kalan 4 kişi daha Ankara'ya getirildi. Yaralıları taşıyan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak, dün 21.30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. Esenboğa Havalimanı'na getirilen 4 yaralı, daha sonra ambulanslarla Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Depremde yaralanan bazı vatandaşların İstanbul'da tedavileri sürüyor

Yaralıların 11'i Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 10'u Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 8'i Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ona bağlı Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi, 6'sı Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 5'i ise Acıbadem Maslak Hastanesinde tedavi görüyor.

Ayrıca Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde 4'er, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ise 1 depremzedenin tedavileri devam ediyor.

 

marmara eah
deprem
kahramanmaras
yarali
ambulans ucak
hastane
Yorum (12)
Raşid halavani büşra banan
bu anne ve baba isimleri 3 tane çoçukları var sait muhammet yeman bunlar çoçukların isimleri
Cevapla
Vefa evran
sabri gazpak kayitlarda var mı ne olur yardım edin
Cevapla
Çiğdem
ahmet ulaş 45-46 yaşlarında ve hamide ulaş ilvın 40-41 yaslarinda hatay antakyada göçük altından çıkartılmış bilinci kapalı hangi hastanede olduğunu bulamıyoruz lütfen yardımcı olun
2
Cevapla
Feray fatosoglu
zarif fatosoglu cemile fatosoglu ordami nolursunuz cevap verin
Cevapla
S cingoz
memiş osoy pazarciktan alinip gaziantebe goturuldu 2 gundur haber alamiyoruz lutfen yardim verin.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir