Medimagazin logo

Başbakan genel sekreterlerle toplantı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı il genel sekreterleri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı il müdürleriyle toplantı yaptı.
Başbakan genel sekreterlerle toplantı yaptı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başbakan Erdoğan, Sağlık Bakanlığı kara ambulansı, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) aracı ve ambulans botlardan oluşan 486 araçlık filonun TÜYAP Fuar Alanı Otoparkı'nda düzenlenen hizmete alım törenine katıldıktan sonra toplantı için Beylikdüzü'ndeki Kaya Ramada Otel'e geçti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ilgili müdürler ve sekreterlerin katıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

başbakan
genel
sekreterlerle
toplantı
yaptı
Yorum (5)
Ahm et Bozdoğan
Oylar sağlıkdan geliyor.Küskün sağlık personeli artık bezmiş durumda.Sağlıkdaki memnuniyet birden dibede vurabilir.
0
Cevapla
drhaso
boşuna toplanmayın geç kaldınız
0
Cevapla
xxx
sağlık personeli memnun değil.diplerde.imkanı olan kaçmak için yol arıyor.bu ciddi bir sorun olarak halkada yansıyacaktır.sağlıktan gelen oy sağlıkla gidebilir
0
Cevapla
dr.cengaver
Bu toplantı Kamu Hastane Birlikleri ile ilgili bu işe bizi kim soktu toplantısı mı acaba? Eğer öyleyse geçmiş ola. Araba batağa girdi bir kere. Oturup istişare etmeden, artısı eksisi değerlendirilmeden, herhangi bir pilot bölgede uygulanmadan yangından mal kaçırırcasına bu işe girildi. Daha da üzücü tarafı, sistem değil hep ceo ların parası konuşulur oldu. Paraya odaklanan insanlarla yola çıkılan sistemden elbette hayır gelmeyecektir. Gelin ayakların baş olduğu, özellikle eğitim hastanelerinde çift başlı yönetimlerin olduğu, kimin görevini ve sınırını hala bilemediği bu sistemden vazgeçin. Yanlışta ısrar etmeyin, hatadan dönmek erdemdir. Sağlıktaki memnuniyeti tepetaklak etmeyin çünkü kaybeden sadece siz olamayacaksınız, kaybeden hepimiz olacağız
0
Cevapla
ali
özelleşin özelleşin özelleşin toplantısı
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir