Medimagazin logo

Bakırköy'de doktor ve güvenlik görevlisine saldırı: 'Hepinizi gömmezsem adam değilim'

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil servis kapısı önündeki şeridi geçmek isteyen kişi kendisini uyaran güvenlik görevlisine tokat attı, olaya müdahale etmek isteyen acil serviste görevli doktor M.S.D'yi de darbetti.
Kaynak: DHA - Oğuzhan UYSAL
Bakırköy'de doktor ve güvenlik görevlisine saldırı: 'Hepinizi gömmezsem adam değilim'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. M.K., acil servis kapısı önündeki şeridi geçmek istedi. Daha sonra güvenlik görevlisi M.K.'ya beklemesi gerektiğini söyledi. Güvenlik görevlisi ile M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında M.K.'nin güvenlik görevlisine tokat attığı, olaya müdahale etmek isteyen acil serviste görevli doktor M.S.D'yi de darbettiği belirlendi. Olayın ardından M.K. gözaltına alındı.

"Hepinizi gömmezsem adam değilim"

Kavga anı hastanede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde M.K. isimli kişinin "Hepinizi gömmezsem adam değilim" dediği anlar saniye saniye görüntülendi.

 

 

bakırköy
dr. sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi
doktor
güvenlik görevlisi
Yorum (4)
Mercan
Çok üzülerek belirteyim ki bu olaylar artarak devam edecek, çünkü bu ülkenin en tepesindeki kişinin doktora olan saygısının durumu biliniyorken, üstüne üstlük kendi halkını doktora karşı kışkırtıyorken daha çok böyle şeyler duyarız. Allah tüm sağlık camiasını korusun.
77
Cevapla
Devrimci Derviş
Bir dönemin rol modelleri; kolları teyyare gibi açıp yürüyen, Osmanlı tokadıyla vurduğunu uçuran, genizden konuşup en ufak bir olayda parlayan dizi kahramanlarıydı. Ne ekmişiz, ne biçmişiz.
45
Cevapla
Okan ER
Doktoroom Help artık!
1
Cevapla
Cosimo de Medici
İlk defa güvenlik görevlisinin olaya müdahil olduğu bir doktora şiddet vakası okuyorum. Helal olsun güvenlikçi abiye. Almanca kursuna devam :(
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir