Medimagazin logo

Bakanlıktan Ambulanslara Siren ikazı

Bakanlıktan ambulans siren sesleri konusunda uyarı geldi.
Kaynak: TURKACİL.NET
Bakanlıktan Ambulanslara Siren ikazı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Sağlık Bakanlığına gelen yazıyla ; ambulans ve polis arabalarının siren seslerinin oluşturduğu gürültüden rahatsız olunduğu ve gerekli tedbirlerin alınması belirtilen yazılı ve sözlü şikayetler intikal ettiği için Çevre Bakanlığı Sağlık Bakanlığını uyarma gereği duymuş . Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı’ndan tüm illere ambulans araçlarının siren sesine dikkat edilmesini içeren bir yazı gönderilerek bu konuda tüm birimlerini yazıyla uyardı.
 
bakanlıktan
ambulanslara
siren
ikazı
Yorum (8)
FA
11 yıl bu sistemde görev yaptım, son 3 yıldır sistem yurtdışında ki gibi kap götür sistemi olmaya başladı, bu sistemde doktora gerek yok,bu ayrı bir konu. Ancak siren ve tepe lambası meselesi farklı, eğer vakaya gidiyorsanız sabaha karşı saat 04 00 gibi düz yolda, tam kavşaktan dönerken ya da tali yoldan çıkarken uyuklayan bir ekmek arabası sürücüsü veya sabaha kadar demlenmiş bir vatandaş karşınıza çıkabilir,siz ona ya da o size bodozlama dalar, bunları birebir yaşadım, sonra nolur polis gelir ortama bakar hadi adam alkollüyse yırttın ama değilse suç sende de olabilir, sorar siren çalışıyormuydu diye, zaten onlar sormadan karşı tarafın sürücüsü bağıra çağıra saldırarak sirenleri çalmıyordu diye çığırır. Sonuç; bu da yaşanmıştır sirenin çalışıyorsa ceza farklı ama çalışmıyorsa ceza farklı, üç kuruş maaş alan eskinin sürücüleri yeninin Att leri sonrasında açılan soruşturma ile canına bişey olmadı ise masrafı ve cezayıda öder...Yazı yazmak ne kadar kolaymış şu resmi yazıyı yazanları bir ay şu sistemde çalıştırsalar.
16
Cevapla
dr
Gecenin 2 si. Yolllarda araba bile yok. Ama ambulans açmış sireni gidiyor.
5
Cevapla
selami
Ben vatandaş olarak ambulans sireninden rahatsız olmuyorum ama çevre bakanının hiçbir iş yapmamasından rahatsız oluyorum.
4
Cevapla
FA
dr. rumuzlu 10:09 yorum yazan vatandaş sen varsın işte ordaymışsın sana çalmışlar...
1
Cevapla
frt
özellikle geceleri siren değil de tepe lambaları kullanılsa mesele hallolur.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir