Medimagazin logo

Bakan Akdağ'dan PKK'ya lanetleme

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ramazan ayında da hain saldırılarını sürdüren PKK terör örgütünü lanetleyerek, "Biz bu ülkede 75 milyon insanımızla, etnik köken gözetmeksizin birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe yaşayacağız" dedi.
Kaynak: İHA
Bakan Akdağ'dan PKK'ya lanetleme
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret eden Bakan Akdağ, Ramazan ayının önemine değindi. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'da insanların daha çok birbirlerine bütünleştiğini ifade eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Maalesef hemen yanı başımızda Suriye'de, Humma'da Müslüman halkı şiddete maruz kalıyor. Müslüman halkına yönelik şiddet kabul edilebilecek boyutlarda değil. Suriye'de Müslüman kardeşlerimiz kendi yönetimleri tarafından şiddete uğruyorlar. Umut ediyoruz ki bu şiddet en kısa sürede son bulacak, Suriye halkı kendi iradesiyle, diktatörlerden kurtulacak. Ramazan demeden insanları katleden bu zihniyetin 21. yüzyılda yeri olamaz" dedi.

PKK terör örgütünü de kınayarak lanetleyen Bakan Akdağ, "Terör örgütü bu Ramazan'da rahmet ayının önemine aldırış etmeden saldırılarını devam ettirmekte. Niyetlerinin bu kadar kötü olduğunu gösteriyorlar. Biz 75 milyon insanımızla, Laz'ıyla, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Çerkez'iyle etnik köken gözetmeksizin birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe yaşayacağız" diye konuştu.

bakan
akdağ'dan
pkk'ya
lanetleme
Yorum (1)
hasan efe
sayın recep akdağ, istersen bilmediğin konularda ağzını açma; sağlık sisteminde de kendi çıkarların doğrultusunda yaptığın manevralar gibi bir manevra yapmaksa gayeniz, susun lütfen. senin askerinin vatanı nasıl koruduğunu irdelesen daha yerinde olurdu. o askerler oraya oruç tutup uyumaya mı gitmişler. bir savaş alanında bu askerlere kendi ölümlerine sebebiyet verebilecek kadar yanlış davranmalarına neden olabilecek düşünce şeklini de irdeleseniz. insanlara timsah göyaşlarınızı göstermeye çalışıyorsunuz. kendinizi hiç ama hiç mahsum sanmayın, o çocuklar sizin yanlış politikalarınız yüzünden boş bir amaç için ölüyorlar. size de onların üzerinden böyle demogoji yapmak düşüyor.gizlemeye çalıştığınız içinizdeki agresyon,kin, nefret gibi intikam dürtüleri hiçbir terör örgütünün içinde olmadığından eminim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir