Medimagazin logo

Aydın'da doktora bıçaklı saldırı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Arşatırma Hastanesi’nde hasta yakının bıçaklı saldırısına uğrayan doktor yüzünden yaralandı.
Aydın'da doktora bıçaklı saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AYDIN-Edinilen bilgiye göre; ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji polikliniğinde görevli doktor ile bir hasta yakını arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmada yanında taşıdığı bıçakla doktora saldıran şüpheliyi, poliklinikte görevli bir erkek sekreter önlemeye çalıştı. Yaşanan arbedede yüzünde kesiler oluşan doktor yaralanırken; sekterde ise hafif şekilde darp oluştu. Tedavi yapılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen doktorun evinde istirahat edeceği belirtildi. Olayın ardından saldırganın polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.


Sağlıkta sebebi ne olursa olsun şiddete karşı çıktıklarını belirten ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, “Mesleğini 24 saat kesintisiz olarak fedakarca ve özveriyle yerine getiren hekim ve sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti esefle kınıyor son bulmasını istiyoruz. Hekimimize, hastanemize ve sağlık çalışanımıza geçmiş olsun dileyerek, bu olay dahil olmak üzere bütün şiddet olaylarının takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.


Saldırıyı kınayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu da, yayınladığı mesajında: “Hastanemizde hizmet veren doktorlarımıza ve sağlık personelimize yönelik yapılmış olan menfur saldırıyı kınıyoruz. Hekimimize ve sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileyerek, olayın bir daha tekrarlanmaması için gerekli tedbirler alınarak konunun üzerinde hassasiyetle durulacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.


Öte yandan; Aydın Tabip Odası da ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji polikliniğinde yaşanan saldırıyı yarın saat 12.00’de ADÜ Uygulama ve Araştırma Fakültesi Hastanesi Poliklinikleri önünden gerçekleştireceği eylemle kınayacağını duyurdu.

aydın'da
doktora
bıçaklı
saldırı
Yorum (11)
tıp doktoru
Cezanın 5 yıl ertelenmesine karar verildi...
0
Cevapla
dr
geçmiş olsun.adam yanında taşıdığı bıçakla saldırmış.hastaneye yanında taşıdığı bıçakla giriyor..peki, madem girilebiliyor bundan böyle biz de yanımızda bıçak, balta, haydar ne bulduysak taşıyalım o zaman. koruyucu hekimlik. kendini koruyucu.
0
Cevapla
S..D..
hasta doktora saygısından yüze çalışmış.. yoksa bizim türk halkımız(!) çalışan üreten insana zarar vermez..DEĞİL Mİ???????
0
Cevapla
Frankie Bellevan
meslektaşımıza geçmiş olsun. hastane çalışanları polis gelene kadar saldırganı linç edememişler mi? en azından kafasını klozet'e sokup sifonu çekememişler mi?
0
Cevapla
dr G
Tabib odası 12 de mı yapacakmış eylemi komık kendın yap kendın eğlen kım dinliyecek seni etkisiz yetkisiz becereksizsiniz hekimliği temsil etmekten uzaksınız aman polıklınıkler aksamasın hatta hastaneye bıle gelmeyın kendı ofısınızde yapın gunu gelıncede 225 lıra para dılenmeyi bilin kapat kardeşim polıklınıklerı acıllerı bak o zaman sesın duyulur anlayamadınız hala...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir