Medimagazin logo

Altı ilde eş zamanlı tıbbi malzeme yolsuzluğu operasyonu: 13 gözaltı

Kaynak: CİHAN
Altı ilde eş zamanlı tıbbi malzeme yolsuzluğu operasyonu: 13 gözaltı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin tıbbi malzeme alımında yolsuzluk iddiaları üzerine 6 ilde başlattığı eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.


Edirne, Uzunköprü ve Keşan Devlet hastanelerine ortopedi ve tıbbi malzeme ihtiyacını karşılamak üzere yapılan ihalelere bazı kişilerin fesat karıştırdığı iddiası üzerine polis ekipleri harekete geçti. Edirne, Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir ve Kocaeli illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 4 kadın toplam 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonun Edirne ayağında ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından biri kadın 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

altı
ilde
zamanlı
tıbbi
malzeme
yolsuzluğu
operasyonu:
13
gözaltı
Yorum (2)
Ali Yiğit
Sadece 6 ilde mi? Diğer 75 ilin hepsinde de yanlış işlemler olduğuna inanıyorum. Bunun önlenmesi için SGK ve Sağlık Bakanlığı bu sorunu çözmek istemeleri gerekiyor.
0
Cevapla
Adnan Öbek
Yolsuzluk olmayan devlet dairesi var mı ? Yargının üst kademelerinde bile...Bir hukukçudan dinlemiştim... "Kerli ferli adamlardan birinin çocuğu evleniyormuş... Rüşveti düğünde bol altın takarak vermişler... " Karar mı ? Tabii ki memnuniyet verici sonuç alınmış... Kaç yıl önce adamın birini emniyetin üst katlarından aşğıya itiverdiler...Neden mi? Uyuşturucu baronu bazı kocabaş emniyetçilerin adını vermesin diye ! Gazete patronları bir zamanlar kamu bankası ilanları istiyor ve basıyordu... Devletten haraç...Devlet bankalarının ilana ihtiyacı mı vardı? Ülke kara cahillerle dolduğundan rüşveti basit işlerde arıyorlar... Askeri ihaleler neden denetime açık değil ? Örtülü ödeneklerin sahibi halk olduğuna göre neden bağımsız bir kurula veya DDK na hesap verilmiyor ?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir