Medimagazin logo

AK Parti Genel Merkezi'nde "Sağlık Politikaları İstişare Toplantısı" yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Başta 'Tam Gün Yasası' olmak üzere 'Ana Sütü Bankası Projesi' gibi konularda tıp kökenli arkadaşlarımızın görüşlerini alacağız" dedi.
AK Parti Genel Merkezi'nde  "Sağlık Politikaları İstişare Toplantısı" yapıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Şahin, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen, "Sağlık Politikaları İstişare Toplantısı"nda, AK Parti Siyasi ve Hukuki Başkanlığı olarak görevlerinden birinin genel merkez, Hükümet ve AK Parti TBMM Grubu ile koordinasyonu sağlamak olduğunu söyledi.

Bu amaç doğrultusunda AK Parti Genel Merkezi'nde sağlık politikalarıyla ilgili son bir ayda ikinci toplantının yapıldığını belirten Şahin, toplantıda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve bakanlık personeliyle sağlık alanında yapılacak hizmetler konusunda istişarelerde bulunacaklarını ifade etti.

-Ana Sütü Bankası Projesi-

Şahin, sağlık alanında gündemlerinde bulunan önemli konularda kendi aralarında istişare etme ihtiyacının doğduğunu, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun böyle bir toplantının yapılmasını arzu ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Başta 'Tam Gün Yasası' olmak üzere 'Ana Sütü Bankası' projesi gibi konularda tıp kökenli arkadaşlarımızın bu konulardaki görüşlerini alacağız. Sağlık Bakanımız, sağlık alanında atılacak her adımın istişare edilmesine, Türkiye gerçeklerine de uygun olmasına büyük önem göstermektedir. Bu bakımdan Sayın Müezzinoğlu'nu bu konudaki hassasiyeti nedeniyle genel merkez ve genel başkan yardımcısı olarak tebrik ediyor ve takdirlerimizi sunuyoruz. Çünkü böylesine önemli bir konunun 76 milyonu ve ülkemizde misafir bulunan herkesin ilgi alanına giren, herkesi muhatap alan sağlık konusunun önündeki birtakım projelerin istişareyle belirlenmesini ve yol haritasını bu şekilde tespit edilmiş olmasını Türkiye için de son derece önemsediğimizi ifade etmek istiyorum."

Toplantıya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nun AK Partili başkan ve üyeleri ile tıp kökenli milletvekilleri de katıldı.

ak
parti
genel
merkezi'nde
"sağlık
politikaları
i̇stişare
toplantısı"
yapıldı
Yorum (17)
hbö
toplanın toplanın heyecanlı oluyor. aile hekimlerine ballı börek de söyleyin. ama allahtan da korkun.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
sayın mehmet ali şahin lütfen bu işleri sizin ifadenizle "tıp kökenli" kişilere bırakınız. gerisi "tıp kökenli" kişilerin vicdanına kalmış.
0
Cevapla
Md
Sağlık politikanız yüzünden anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor sizin uğraştığınız konu ana sütü projesiymiş. Siz önce sağlıktaki şiddeti çözün her gün dayak yiyen meslektaşlarımızı görmekten bıktık. Mevlam bu şiddeti ihmali bulunan tüm yöneticilere de gösterir inşallah ki artık önlem alınsın...
0
Cevapla
murseltekin@hotmail.com
Keşke tepedekilerle değil hastaya el sürmekte olan hizmetkar tabiplerle istişare etseniz.Sağlığın mali yükü ve kalitesi yönünden tıkandığınızı sağır sultan biliyor artık..Ama siz hala kaliteyi serbest bölgelerle yabancılara sunma,parasız halkada git sadece acilde itiş kakış hizmeti al deme yolundasınız..
0
Cevapla
nagihan çay
toplansınlar bide haklarını gasb ettikleri eski idarecilerin haklarını vermeyi düşünsünler.kulun elinden zorla alıp başka kula vermenin hak gasbı olduğunu sayın vekiller bilmiyormu.taşraya indiklerinde oylarının nasıl eridiğini görürler.anap ın son dönemini andıran bu hak gasblarını allah ayaklarına dolaştıracaktoır.bu vekillere özellikle bakan ve ekibine hakkım zehir zıkkım olsun.tek müslüman kendileri kaldı.müslüman müslümana eziyet etmez.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir