Medimagazin logo

Acun Ilıcalı, hemşire sevgilisiyle Survivor'un sağlık ekibi başvurularında tanışmış

Acun Ilıcalı ile kendinden 23 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın bilinmeyen tanışma hikayesi ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ile hemşire olan Ayça Çağla Altunkaya'nın, Survivor yarışması için Dominik'te oluşturulacak sağlık ekibi başvurularında tanıştığı öğrenildi
Kaynak: TV100
Acun Ilıcalı, hemşire sevgilisiyle Survivor'un sağlık ekibi başvurularında tanışmış
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, uzun yıllar aşk yaşadığı ve 1 yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından kendisinden yaşça küçük Ayça Çağla Altunkaya'yla ilişkiye başladı.

2 yıldır aşk yaşayan ünlü çiftin ayrıldığı iddiası gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'den Altunkaya ile paylaşım yapan Ilıcalı, iddiaları çürütmüştü.

 

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın tanışma hikayesi ortaya çıktı

İkilinin tanışma hikayesi ortaya çıktı. TV100'ün haberine göre; Acun Ilıcalı ile genç sevgilisi hakkında olay yaratacak bir iddia daha ortaya atıldı. 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın Acun Ilıcalı ile nasıl tanıştığını duyanlar şaşkına döndü. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Altunkaya'nın hemşirelik mezunu olduğu ortaya çıktı. Çiftin tanışma hikayeleri de Altunkaya'nın mesleği sayesinde olduğu iddia edildi. Ayça Çağla Altunkaya, Survivor yarışması için Dominik'te oluşturulacak sağlık ekibi kadrosuna başvuru yapıyor. Başvuru sırasında tanışan ikilinin ilişkisi başlıyor.

acun ilicali
ayca cagla altunkaya
hemsire
saglik ekibi
Yorum (10)
erhanalta
zengin misin derdin var .
8
Cevapla
nevzat kulukçu
acun yakışıklı ve karizmatik. hemşire hanım aşık olmuş besbelli.
16
Cevapla
Pediatri
medimagazin den klasına yakışır harika bir medikal magazin haberi daha. bütün doktorlar ve sağlık ekini bu olayın perde arkasını merak ediyordu. bu tür haberlerin artması bizi tıbben geliştirecek ve medimagazinden etik ve deontoljik yetişen yeni nesiller kurtuluşumuza at hipotezler koyacaktır…. 👍…
70
Cevapla
Devrimci Derviş
çok eskiden böyle şeylere gıybet diyorlardı , sonra dedikoduya evrildi , şimdilerde ise magazin haberi olarak gözümüze gözümüze sokuluyor. güne iyi başlamamız açısından, fotoğrafın önündekileri kaldırıp arkadaki doğa fonunu bassaydınız daha makbul olurdu.
20
Cevapla
racaii
zamaninda bindigim bir taksicinin ozlu sozu; hocam paran varsa hem guzelsin hem de yakisikli.
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir