Medimagazin logo

65 yaş üstü hekimler Bakanlığın talebine ilgi göstermedi

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 65-72 Yaş Yeniden Atama Kurası sonucu yerleşenler listesini yayımladı. Bakanlığın duyurduğu 66 münhal kadroya yalnızca 21 kişinin yerleşti
Kaynak: MEDİMAGAZİN
65 yaş üstü hekimler Bakanlığın talebine ilgi göstermedi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü dün yaptığı duyuru ile 2022 Yılı 65-72 Yaş Yeniden Atama Kurası sonucu yerleşenler listesini açıkladı.

65 yaş üstü hekimler Bakanlığın talebine ilgi göstermedi. Bakanlığın duyurduğu 66 münhal kadrodan yalnızca 21 kişinin yerleşenler listesinden yer alması dikkat çekti.


2022 Yılı 65-72 Yaş Yeniden Atama Kurası sonucu yerleşenler listesi açıklandı


Buna göre, Bakanlık tarafından 65-72 yaşın yeniden ataması için 51'i tabip, 15’i uzman tabip, olmak üzere toplamda 66 münhal kadro açıldı. Açılan kadrolara ise 11'i tabip, 10'u uzman tabip olmak üzere  yalnızca 21 kişi yerleşti.

65-72 yaş
sağlık bakanlığı
yeniden atama kurası
Yorum (18)
Kemal Ersen
Yorgun bedenleriyle çalışmaya devam eden emekli hekimler kırgın, kızgın, incitilmiş durumdadır. Özelde çalışmaya devam edecekler ana bir kulakları da Meclis'ten geçtiği halde yürürlüğe kasten konulamayan malum Önerge de..
8
Cevapla
ali candan
Doktorları beş paralık yaptılar. verilen sözleri tutmadılar. kim inanır bunlara
20
Cevapla
Dr. Yüksel
AKP iktidarı giderse gitsinler bile dedi. hekime ve devletin memuruna insana saygı duymayan bir zümre üretti. Bu güruh yüzünden 52 yaşında en üretken dönemimde emekli oldum 3.5 yıldır çalışmıyorum. Çalışmayı da düşünmüyorum. Çalışmak zorunda kalırsam da devlete dönmem. Özelde çalışan arkadaşlardan duyduğuma göre hastalar hem para veriyor hemde teşekkür edip ellerini öpüyorlarmış.
32
Cevapla
Meral
Allahaşkına. 21 kişi hiç rağbet edilmemiş halimi. Ben belki 5 kişi anca çıkar diye düşünmüştüm.. Allah yardımcıları olsun inşallah
25
Cevapla
Doç
Ben 49 yaşımda bu ay eyt olarak emekli dilekçesi verdim
36
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir