Medimagazin logo

Kongreye giden doktor, odasında ölü bulundu

Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi doktorlarındanGastroenteroloji uzmanı Hüseyin Demirsoy, kongre için gittiği Hollanda'da kaldığı otel odasında hayatını kaybetti
Kongreye giden doktor, odasında ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre Ada Tıp Hastanesi doktorlarından dahiliye ve Gastroenteroloji uzmanı Hüseyin Demirsoy (50), bir Tıp seminerine katılmak üzere hafta başında Hollanda'ya Amsterdam'a gitti.

Gece odasına uyumak için giden doktor, sabah kahvaltı için telefona cevap vermeyince, güvenlik aracılığıyla kaldığı otelin kapısı açıldığında odasında vefat etmiş olarak bulundu.

Bilinen bir hastalığı bulunmayan Doktor Demirsoy'un cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti ve bürokratik işlemlerin ardından Türkiye'ye getirilecek. 

güncel
kongre
hüseyin demirsoy
vefat
Yorum (6)
Dr erhan altunöz
Benim arkadaşımdı, muhafazakâr bir abimizdi. Allah rahmet eylesin.
2
Cevapla
hüsameddin çzer
şoktayım. inanmakta zorlanıyorum. keşke yanlış haber olsa. iyi insan, iyi hekim, iyi dost. haber doğruysa mekanı cennet olsun.
2
Cevapla
Mustafa volkan demir
Hüseyin abi gerek insanlığıyla gerekse tıbbi bilgisi ve çalışkanlığıyla Sakarya eğitim araştırma hastanesi asistan doktorlarına örnek olmuştur. Vefatına cok üzüldüm. Mekanı cennet olsun.
2
Cevapla
VAHDET KOŞUCU
ALLAH RAHMET EYLESİN.MÜKEMMEL BİR İNSANDI
1
Cevapla
Cahit OR
Allah gani gani rahmet eylesin.Benimde doktorumdu.Mesleğinde son derece başarılı olmasının yanında çevresince sevilen bir şahsiyetti.Son derece üzgünüm.Ailesine taziyeler dilerim.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir